Hello bloggen !

Idag har jag varit i skolan guuuuud vad kul! ingen av mina kompisar var där alla var sjuk :( så fick vara ensam.. Men jag jobba bättre då och de är bra! sen när jag kom hem har ja suttit och kolla i skvallertidningar ! åt nyss mat och det var äckligt för de var mamma som hade lagat ;) nu ska jag plugga sen springa på löpbandet.
Föresten, till våren kommer det ju bli inne med beigea skinjackor så jag ska flörta till mig en sånhär ifrån ginatricot, den kostar 449 kr så den var inte så dyr :) 

2011-01-24

Godmorgon bloggen!
jag har precis vaknat och ska göra mig iordning, jag mår inte så bra har ont i magen och sånt, men de får man tåla tror jag väll. Hör av mig när jag kommer hem, pusss!


Dove Summer Glow

jag sa ju idag att jag hade köpt en brun-utan-sol för jag ska ju åka på birka på lördag och man vill ju inte direkt komma med vita ben, så jag köpte Dove summer glow. jag vet inte än om den är bra för det har inte märkts nå men jag ska återkomma om det. Den kostade iaf mig 52 kr får hoppas att den var värd det då ! :)

20:00

Denise har nu fixat till min blogg lite och det tackar vi för! nu ska jag kolla på solsidan, pusshej !

2011-01-23

Hej bloggen...
jag har nu försökt ändra min blogg för jag hade tröttnat och när jag nu skulle ändra headern så gick allt fel och nu har jag ingen header, men Denise ska försöka fixa de vid halv 7 ungefär så hoppas allt blir bra igen! i helgen har jag bara varit med Adam som varje helg, vi har inte gjort nå speciellt bara typ varit och handlat brun utan sol och sånt där. och dom har utföräljning på hemköp så då köpte vi massa godis och sånt ;) nu ska jag kolla lite på kläder och sånt för jag har tråkigt, skriver kanske nå mer ikv. Pusssssss!

Godmorgon!

Nu ska jag snart börja dra mig mot skolan, imorse när jag klev upp blev allt svart och det kändes som om jag skulle svimma, men jag vet att jag måste till skolan så det var bara att ta en värktablett och börja göra sig iordning. jag gjorde även en smink video men jag hittar fortfarande inte sladden så kan inte lägga in den ;) aja ni får ha det så bra idag ! PUSS / S
såhär ser man ut idag :)

halllå!

sitter och äter min bärry blåbär !
har nyss knäppt kort på 2 klänningar jag ska ju åka på birka den 29,de och kan inte bestämma mig, jag skulle lägga upp bilderna nu men kan inte hitta överförningssladden men jag ska leta nogrannare sen:)
i helgen har jag bara varit hos Adam som alltid då ! (y) vi har inte gjort nånting som vanligt, vi har såååå tråkiga liv :) Men nu ska jag sätta mig och planera i min kalender och sen duscha och lägga mig men ni får ha de så bra tills nästa gång, pusss/ S
kommentera inte hur hemsk jag ser ut runt ögonen!

Hejsan!

Slutade precis och nu sitter jag och väntar på att Adam och Anneli ska komma hem med donken, mums!
sen ska jag bara mysa med älsklingen min !
Ha en fortsatt bra dag! puss

Godmorgon

Jag har nyss vaknat och nu sitter jag och äter frukost. Jag mår bättre idag än igår men jag känner fortfarande dedär illamåendet, Men jag överlever! snart ska jag gå och sminka mig och allt dedär man gör på morgonen:) Men ni får ha en bra dag, Puss.
Bilden idag får bli på mig och min kärlek! jag saknar han grymt mycket föresten har inte träffa han sen i söndags, men imorgon så !

Hej allihopa

just nu sitter jag och försöker trycka i mig lite yoghurt har inte ätit nå annat än frukost idag och de är bara för att jag mår så jävla illa, får se om jag går till skolan imorgon. men de tror jag att jag gör.
ska lägga mig och kolla på halv 8 hos mig nu och sova för jag känner mig så sjukt trött !
Godnatt och sov gott !
och såhär sexi är man nu, försökte iaf få fram ett smile ;)

HEJ

Jag har haft jätte svårt att sova hela natten somnade först vid 11 vaknade igen vid 1 somna vid halv 2 och vakna halv 4, sen vaknade jag igen halv 5 och då gav jag upp vid 5 gick jag och åt frukost och har nu suttit vid bordet i 45 min (y och idag börjar skolan USCH! aja ska väll snart gå och sminka mig och sånt eftersom jag inte har något annat att göra. och idag börjar jag 10 i 9 och slutar halv 12, guuuud vilken jobbig dag, haha :)

och såhär ser man ut nu på morgonen osminkad och vacker haha nej då:)
men bloggar nog mer sen när jag kommer hem,puss!

Hejsan

idag tänkte jag först inte göra nå inlägg men jag kände mig så tvungen så det blir väll ett snabbt :)
jag vakan bredvid adam och jaa vi gjorde inge sen har jag kommit hem och bara ätit.
ska lägga mig och kolla på film under kvällen som är kvar.
iaf igår titta jag och adam på en svensk skräck film, och jag måste säga att jag trodde faktiskt den skulle
vara jätte dålig men den var den bästa och läskigaste skräck film jag sätt !
den hette huset vid vägens ände så den rekomenderar jag !
nu ska jag kissa och lägga mig !
puss / sanna

Nästa hållplats Söderhamn, Söderhamn.

har varit en toppendag !
har inhandlat mig en massa fina kläder och smycken :)
och det har varit jätte kul med emma !
kvällen kommer sluta hos min kärlek, blir väll myspys :)
hörs senare !

Tjenis!

Nu har jag precis gjort mig klar!
ska springa och väcka Tommy nu sen hämtar vi upp emma och åker till tåget.
det kommer bli en toppen dag !
KÖNG, Ding Ding Ding Ding!

hejhej hallå

imorse vaknade jag bredvid min kärlek, var hos han till typ halv 5 kanske.
när jag kom hem åt jag och nu har jag nyss sprungit på löpbandet i en halvtimme 3 kvart så nu ska jag in i duschen.
imorgon ska jag åka till gävle med emma, gääääääy.
så ni får säkert se imorgon vad jag har inhandlat mig !
puss häääj

(y

blir ett snabbt inlägg nu om gårdagen och idag, igår var det nyår hade väll ganska kul synd bara att jag mådde dåligt. idag har inte gjort så mkt bara ätit pizza och nu ska jag och adam lägga oss och kolla på film hela kvällen som är kvar !
Ha ett bra år allihopa!

RSS 2.0